Buitenschoolse opvang

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur!

Eerst even bijkletsen bij een kopje thee of limonade met een cracker of stuk fruit.

En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de activiteiten op de buitenschoolse opvang (bso) zoals bakken, knutselen of sport en spel. Meedoen aan een activiteit mag maar hoeft niet.

De bso is in de vrije tijd  en dus kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Natuurlijk altijd onder deskundige begeleiding. Buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, tussen de middag, na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op studiedagen.

In onze basisschool bevindt zich een buitenschoolse opvanglocatie van de Stichting Kinderopvang Noordoostpolder. Kinderen kunnen daardoor vaak met schoolvriendjes en -vriendinnetjes naar de opvang. In overleg kunnen de kinderen af en toe een eigen vriendje of vriendinnetje meenemen.

De kinderen worden van school gehaald door de pedagogisch medewerkers van de bso.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing via planning@sknop.nl.

Als u behoefte heeft aan voor- en/of naschoolse opvang voor uw kind(eren), dan verwijzen wij u naar onderstaande instanties.

Adressen en telefoonnummers:

SKN:
Europalaan 40A
8303 GJ Emmeloord
tel. 0527-620613

SKF:
Acacialaan 12
8302 AK Emmeloord

Met hen kunt u afspraken maken over de door u gewenste vorm van opvang.